Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said

'Nuff Said

‘Nuff Said…. 10 jaar lang jouw fixer van borrelend vers en internationaal podiumplezier. Comedy, literatuur, muziek… je zegt het maar. Underground kruist hier elke maand de mainstream in een ongeëvenaard 'Nuff Said-recept. Nooit belegen, altijd vers.. ‘Nuff Said!

 

Geen ‘Nuff Said zonder trouwe orkestmeesters!

Afgelopen maand werden de blazers opgeblonken, nieuwe snaren gespannen en tanden gepoetst. De funkmeisters van BRZZVLL en woordpiraat Erhan Demirci zijn weer helemaal klaar om jouw ‘Nuff Said in 2018 voor te rijden…

> Meld je aan via het facebook-event

De gasten voor deze editie:

SAMIR FIGHIL (NL)
is een man van vele typetjes. En die typetjes gaan allen als een gek tekeer op jouw lachspieren, wees gerust. Maar ook als zichzelf, een goeie gast uit Nijmegen, is Samir de koning van de situatiehumor en de onverwachte frisse grap.


TUTU PUOANE is de Antwerpse queen of jazz. Tutu ruilde Zuid-Afrika voor ons land in 2004 en niet veel later trok ze op tournee met het Brussels Jazz Orchestra. Met BJO bracht ze oa een hommage aan Billie Holiday (Writing Billie) en Nina Simone (Goddamn!). In haar huidig repertoire zingt ze werk van Joni Mitchell.
https://www.youtube.com/watch?v=E4R6ilpwA64


SAFAA JAHABLI is een 18-jarig meisje uit Dilsen met Marokkaanse roots. Ze komt uit een gezin met twee tweelingen. Zij en Marwa vormen het ene paar en Mohammed en Bouchra vormen het andere paar. Op 11 jaar begon ze met schrijven van kortverhalen. Naarmate zij ouder werd werden de verhalen korter en krachtiger. Zo raakte ze geleidelijk in de ban van de gedichtenwereld en werd ze verliefd op poëzie.


DEREK OTTE (NL) noemt zich schrijvenaar en sprekenaar. Daarnaast is Derek de huidige stadsdichter van Rotterdam die soms in opdracht zijn woordkunsten op muren zet. Zo word je onder andere in The Hague Airport door Derek’s dichtwerk verwelkomd. Deze scherpe pen is geen ‘Nuff Said debutant meer, maar wees -met ons- toch maar benieuwd naar zijn tweede dichtbundel.
https://www.youtube.com/watch?v=dGs-6lC8hzI


BEN NORRIS (VK) heeft ruim twintig jaar podiumtijd op de teller. Je zag deze veteraan van de lach misschien eens in ‘Nevermind the Buzzcocks’ en ‘Mock the week’. Toch blijft stand-up zijn métier. De avonden waarop Ben de zaal niet hélémaal in brand kreeg, zijn op drie vingers te tellen. One-liners messcherp, tempo witheet, deze Brit belooft niet minder dan Killer Gags!

www.nuffsaid.be

TIMING:

deuren open: 19:45
start show: 20:15
Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom op tijd. Voor de anderen voorzien we staanplaatsen!