Dit evenement is afgelopen

'Nuff Said For Life (UITVERKOCHT)

'Nuff Said For Life (UITVERKOCHT)

Ten voordele van Music For Life

'Nuff Said. Wereld in beweging. Tussen mainstream en underground, vol jong talent en internationale namen. Met elke maand een rits kwaliteit. Be it comedy, literatuur, muziek, spoken word,... Telkens vakkundig ingekapseld door de jungle hazers van BRZZVLL en chef d'orchestre Erhan Demirci.

 

MAYSOON ZAYID is een Palestijns-Amerikaanse actrice, schrijfster en comédienne. Ze lijdt sinds haar geboorte aan hersenverlamming. Ondanks haar handicap is ze blijven vechten om haar droom waar te maken. Zo was ze headliner van het Arabs Gone Wild Comedy Tour en The Muslims Are Coming Tour en was ze naast Adam Sandler te zien in de film You Don’t Mess with the Zohan. In 2014 was ze het meest bekeken TED Talk van het jaar en een jaar later werd ze door BBC benoemd tot 1 van dé 100 vrouwen van 2015. Maysoon’s stand-up comedy is eerlijk, ontroerend maar vooral hilarisch!
https://www.youtube.com/watch?v=buRLc2eWGPQ


GIANNI DE SIMONE, alias Aria, is een jonge rapper/producer uit Genk die naarstig aan zijn debuutalbum aan het werken is. Hij was onlangs te gast op een cypher waar hij hoge ogen gooide met zijn lyrische kwaliteiten. Een van de meest memorabele delen van de avond was zijn tekst over de banaliteit van de media en onze hedendaagse maatschappij. Voor hem is dit de ideale gelegenheid om wat bekendheid in het hiphopwereldje te vergaren.

EL MORABBA3 (JOR/PAL) zet de vibes van Amman om in fraaie en zwierige rock. De groep zingt over de frustraties die het leven in de grootstad met zich meebrengt, over de uitzichtloosheid van de wereld die hen omringt, maar evenzeer over hun vastberadenheid om zaken te veranderen. De band bestaat uit zanger/bassist Muhammad Abdullah, gitarist Odai Shawagfeh en drummer Dirar Shawagfeh. Beluister de song El Mokhtalifeen.


PEDRO ELIAS
is een Belgisch televisiepresentator, redacteur en schrijver. In 2014 debuteerde hij met de novelle ‘Van den Hond’. 'Van den hond' is een humoristische maar vooral melancholische wandeltocht van twee spartelende zielen door een verkaveling waarvan je na het lezen van dit boek zult hopen dat je er woont. Pedro werkt momenteel aan zijn tweede boek.


RAYEN PANDAY (NL) is een multitalent: hij is stand-up comedian, zingt, speelt piano en combineert dit allemaal in zijn shows. Ook buiten de grenzen van Nederland is zijn show een succes omdat zijn humor universeel is.
“Rayen is voor mij een allround comedian. Scherpe moves, zuivere tonen maar vooral keiharde grappen.” -  Jandino Aspiraat


-----

Deze editie wordt omgedoopt tot ‘NUFF SAID FOR LIFE ten voordele van Palestina Solidariteit. Voor elk verkochte ticket (15 €) gaat er 5 € naar het goede doel. Er zijn hapjes, drankjes en een tombola tijdens de pauze en na de voorstelling.TIMING:

deuren open: 19:45
start show: 20:15
Opgelet, de zitplaatsen zijn beperkt. Wil je graag zitten, kom op tijd. Voor de anderen voorzien we staanplaatsen!

Volgende editie: 3 feb 2018.

www.nuffsaid.be