Nieuwe theatershow Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing

Geplaatst op vrijdag 01 december 2017

Je zal het ongetwijfeld al opgemerkt hebben. De wereld van Belpop Bonanza is dezer dagen niet weg te slaan uit de pers. Op 23 maart komt de show naar C-mine. Een update van wat er nog allemaal staat te gebeuren:

✔ Op 13 november verscheen het nieuwe Belpop Bonanza boek van popkenner Jan Delvaux via onze eigen Uitgeverij Sylvain.

✔ Op 17 november kwam de gelijknamige cd-compilatie uit. Een driedubbelaar in superdeluxe uitvoering, samengesteld door DJ Bobby Ewing, met liner notes van Jan Delvaux.

✔ Deze week ging Belpop Bonanza Quattro in première, de vierde theatershow over onze nationale popgeschiedenis, door Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing. De theatershow komt op 23 maart naar C-mine.

✔ Op 4 december is er de Radio 1 Belpop Sessie in Het Depot Leuven. Een exclusieve Belpop-avond met Jan Delvaux en Bobby Ewing, maar ook met live muziek van André Brasseur, Daan, Raymond van het Groenewoud, Jo Lemaire, Frank Vander Linden, Jess & James, Ludo Mariman en Gabriel Rios. De avond is reeds uitverkocht.

✔ Jan en Bobby zijn tussen kerst en nieuw ook op televisie te zien met Belpop Bonanza TV. Geen captatie of een doorslag van de theatershow maar een geheel nieuw format waarin Delvaux en Ewing met even grote verwondering naar de Belgische muziekgeschiedenis kijken. Elke avond op Canvas van 25 tot en met 29 december.