ADMIRAL FREEBEE eerste naam voor LITTLE WAVES 2017

Geplaatst op woensdag 14 december 2016

Na twee uitverkochte edities is het weer uitkijken naar Little Waves 2017, het sympathieke singer-songwriter festival in C-mine. De gedurfde affiche,  intieme clubsfeer en aantrekkelijke prijs onderscheidt dit festival van alle anderen!
 
De eerste naam is Tom Van Laere, alias Admiral Freebee. In deze onzekere tijden kunnen we gelukkig altijd rekenen op Admiral Freebee. Zijn zesde album ‘Wake Up And Dream’ is zijn beste, en laat dat door kenners gezegd zijn! Humo gooide met 4 sterren, Enola.be vraagt zich oprecht af of den admiraal überhaupt ooit wel een slecht album uitbrengt en festivalinfo.nl vertelt in hun viersterrenrecensie dat dit weer een gewéldig klinkende plaat is, vol variatie. Nóg een zekerheid, Admiral Freebee is ook live een persoonlijkheid.
 
Little Waves is op zaterdag 8 april 2017 in alle zalen in C-mine Genk. Een beperkt aantal Early Bird tickets, te verkrijgen tot 15 januari,  aan € 22 (!) zijn nu te koop via de website van het cultuurcentrum. Meer namen worden binnenkort bekend gemaakt.
> meer info