Bevestigd: Hooverphonic (try-out)

Geplaatst op vrijdag 18 december 2015

Hooverphonic komt naar Genk voor try-out op 3 april 2016.

Na vorige uitverkochte passages komt Hooverphonic terug naar Genk, deze keer voor een try-out van hun ‘In Wonderland’ tour, die enkele dagen erna in première gaat. De set zal bestaan uit nieuwe én oude hits, die laatste soms dicht aanleunend bij het origineel of in een totaal ander jasje gestoken. De vaste kern wordt bijgestaan door een  strijkersensemble en meerdere karaktervolle stemmen. 

Op aanstaande langspeler ‘In Wonderland’  hoor je dus meerdere stemmen, zowel mannelijke als vrouwelijke, met verschillende timbres die aan elk nummer een eigen karakter geven. Alweer een eclectische plaat, met melancholische strijkers als rode draad, van onze vaderlandse trots Hooverphonic die er opnieuw in slaagt om sferisch, vernieuwend en creatief ongebonden uit de hoek te komen.

“Na jaren gewerkt te hebben met één specifieke stem per album hadden we er echt zin in om met verschillende mensen samen te werken. Tijdens onze jaren in het vak kwamen we heel wat getalenteerde muzikanten en vocalisten tegen en zo groeide het idee voor de nieuwe plaat.“

Nieuwe singleBadaboum schept alvast hoge verwachtingen en loopt over van de intrigerende spanning tussen man en vrouw, inclusief aanstekelijk ritme.

Tickets in vvk: 22 euro.

> Meer info & tickets