C-mine zkt dansers/bewegers tss 13-21 jr.

Geplaatst op dinsdag 10 december 2019

We Go Places is een project van fABULEUS en 7 Limburgse cultuurcentra.
Choreografe Carli Gellings zoekt bewegers uit de regio Limburg die tegen een stootje kunnen. Danservaring is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Wat is wél belangrijk? Goesting! Engagement! Energie! Hoe explosiever hoe liever!


Inschrijven? Klik hier en vul het formulier in.

>>> AUDITIEWORKSHOPS >>>

Klinkt het woord audities eng? Bij fABULEUS spreken we liever over auditieworkshops. Geen strenge jury achter een lange tafel, maar een leuke, leerrijke en boeiende dag. Iedereen mag meedoen aan de eerste ronde. Uit alle deelnemers kiezen we een groep voor de tweede ronde en daarna stellen we de definitieve ploeg voor de nieuwe productie samen.

1ste ronde
za 1/2/2020 – CC Maasmechelen
OF zo 2/2/2020 – cultuurcentrum De Adelberg Lommel
OF za 8/2/2020 – CC MUZE Heusden-Zolder
OF zo 9/2/2020 – CC de VELINX Tongeren

2de ronde
zo 16/2/2020 – C-mine cultuurcentrum Genk

 

>>> PRAKTISCHE INFO >>>

We Go Places is een samenwerking tussen de cultuurcentra van Genk, Hasselt, Heusden-Zolder, Houthalen-Helchteren, Lommel, Maasmechelen en Tongeren en fABULEUS (Leuven). Alle repetities en de eerste tournee vinden plaats in Limburg.

Dit schooljaar wordt er nog gerepeteerd in de paasvakantie (tussen 6 en 17 april 2020) en in de zomervakantie (tussen 10 en 21 augustus 2020). Ook volgend schooljaar zijn er repetities tijdens de verschillende schoolvakanties en tijdens weekends. Als je je inschrijft, krijg je een infobrief met de exacte data.

De première is op woensdag 24 februari 2021 in CC Muze in Heusden-Zolder. Daarna volgt een tournee.

 

Vragen? Mail audities@fabuleus.be