Week van de werkplaats

Geplaatst op dinsdag 25 augustus 2015

C-mine cultuurcentrum presenteert tussen 11 en 18 september een week lang 'de werkplaats' in de Week van de Werkplaats. Het toont het resultaat van een jaar lang werken met jonge theatermakers en choreografen op de beide podia van het cultuurcentrum. Het C-mine cultuurcentrum speelt sinds haar oprichting, tien jaar geleden, een belangrijke rol in Limburg als podium voor de meest diverse theater- en dansgezelschappen én als ondersteuning van (jong) talent. Coproducties, residenties, producties, jongerenprojecten kregen een bijzondere plek in de veelzijdige programmatie.

Première Robin Hassan Hood

Genkenaar Gökhan Girginol, bekend bij het brede publiek als 'Ibby' uit de reeks Spitsbroeders, opent de week op 11 en 12 september om 20.15 uur met 'Robin Hassan Hood', een hedendaagse bewerking van Robin Hood in een coproductie KVS/C-mine Werkplaats. Een première.

De Werkplaats toont werk van Gökhan Girginol, Judith Clijsters, Ruud Horrichs, Bara Sigfusdottir, Alexander Vantournhout (Winnaar Theater aan Zee 2015), Joke Emmers, Toneelgroep Maastricht, Rema Jabr, Yentl De Werdt, Naomi Velissariou (foto) en anderen. Bekijk hier het hele programma.

Praktisch

Wanneer?
Vrijdag 11 september tot en met vrijdag 18 september (verschillende tijdstippen) 

Waar?
C-mine cultuurcentrum, C-Mine 10/1, Winterslag, Genk

Prijs?
8 euro per voorstelling of 12 euro voor twee voorstellingen op dezelfde avond.

Tickets: per e-mail, telefonisch: 089/65 44 90 of online