1. Het is mogelijk de infrastructuur van C-mine cultuurcentrum te huren voor uw event, voorstelling of vergadering.  U kan hier het gebruikersreglement downloaden.

U kan in het C-mine Energiegebouw vanaf 19 mei terug terecht voor het huren van vergaderzalen. U kan veilig vergaderen met maximum 7 personen per vergaderzaal.

Het overzicht van de tarieven vind je hier.

2. Een fotoshoot organiseren op C-mine kan enkel na reservatie. Dit doe je door tijdig een aanvraag te sturen naar infrastructuur@c-mine.be
De aanvraag wordt beoordeeld o.b.v. enkele criteria (vb. beschikbaarheid van de ruimtes). Neem een bewijs van de goedkeuring mee (dit kan ook een e-mail op je smartphone zijn) om te kunnen voorleggen. U kan hier de voorwaarden downloaden.

Fotoshoots  kunnen terug vanaf 19 mei met maximum 5 personen en enkel op aanvraag via infrastructuur@c-mine.be.

Opgelet! Het C-mine plein is autovrij. Een fotoshoot met auto is alleen mogelijk onder strikte voorwaarden en met schriftelijke toelating van C-mine.

3. De openbare ruimtes noch toiletten mogen gebruikt worden als kleedruimte; hiervoor dient steeds een vergaderzaal gehuurd te worden.

4. Het is niet toegestaan om foto-en videobeelden te maken in het Labyrint met het doel deze publiek te verspreiden (voor commerciële of andere doeleinden). Er is uiteraard wel toestemming voor foto-en videobeelden die louter voor privégebruik gemaakt worden. Als kunstenaars vinden "Gijs Van Vaerenbergh" de autonomie van hun werk zeer belangrijk. Labyrint vertelt als kunstwerk een eigen verhaal en zij wensen niet dat dit een andere inhoud krijgt door het te gebruiken in een andere context.