Dit evenement is afgelopen

Uitgesteld: Architectuurreis - Wonen en werken in Brussel

Uitgesteld: Architectuurreis - Wonen en werken in Brussel

Uitgesteld

Deze architectuurreis wordt uitgesteld. Lees hieronder meer.

 

De afgelopen dagen hebben de hogere overheden een aantal nieuwe maatregelen afgekondigd in het kader van de aanpak van het coronavirus. Deze maatregelen hebben ook een impact op de werking van onze stadsorganisatie/C-mine. Gisteravond is de gemeentelijke crisiscel samen gekomen om een aanpak uit te werken.

Hierin wordt duidelijk gestipuleerd dat stad Genk activiteiten met grote aanwezigheid van oudere mensen en risicogroepen dient te vermijden. Aangezien meer dan 75 % van de deelnemers aan de cultuuruitstap tot deze doelgroep behoort, beslist stad Genk/ C-mine deze activiteit te verschuiven naar latere datum die u na het verdwijnen van de crisis zal meegedeeld worden.

U krijgt in elk geval alvast theatercheques in de plaats van uw deelnemersbijdrage. Deze theatercheque kan ook voor andere activiteiten in C-mine gebruikt worden. 

We durven hopen dat jullie begrip kunnen opbrengen voor deze afhandeling in deze uitzonderlijke context. Moest u nog vragen hebben, aarzel zeker niet te bellen of te mailen.