Welkom bij het C-mine Cultuurcentrum
C-Mine Jazz Night #2

C-Mine Jazz Night #2

za 16 maart

 • Jens Maurits Orchestra | The Golden Glows & Spiral Consort
  C-Mine Jazz Night #2

  artiest: Jens Maurits Orchestra | The Golden Glows & Spiral Consort
  datum: za 16 maart 2013
  locatie: kleine zaal
  uur: 20:15
  tickets: € 12 | € 10 | € 9

  Twee speciale projecten maken van deze avond een bijzondere ervaring. The Dubtapes mengt muziek met videoprojectie en laat zich inspireren door ander kunstenaars, The Golden Glows gaan de uitdaging aan met de zeeschelpen van Spiral Consort.

  Jens Maurits Orchestra - The Dubtapes
  The Dubtapes is een project van drummer/componist Jens Bouttery en filmmaker Daan Milius. Het is een audiovisueel jazzconcert. Ze interviewen zes hedendaagse kunstenaars omtrent voldoening, doeleinden en persoonlijke utopie. Deze interviews werden de basis voor de composities van Jens, uitgevoerd door het zes-koppige Jens Maurits Orchestra. In 2011 studeerde hij af met The Dubtapes aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel en ontving er de Toots Thielemans Jazz Award voor. De videoprojectie en live montage van Daan Milius maken van het geheel een audiovisueel jazzconcert met filosofische inhoud.

  Daan Milius (video & montage), Niels Van Heertum (euphonium), Gregor Siedl (tenorsaxofoon), Benjamin Sauzereau (elektrische gitaar), Dorian Dumont (piano),
  Joris Lindemans (contrabas), Jens Bouttery (drums & compositie), Josse De Pauw (coaching & dramaturgie)

  The Golden Glows & Spiral Consort - Schelp & Stem
  The Golden Glows gaan in zee met Spiral Consort, een band o.l.v. Jon Birdsong (Beck, An Pierlé e.a.) die muziek maakt op oude zeeschelpen.Het project kreeg als titel “Schelp & Stem” mee. De stemmen van de Glows in combinatie met de zeeschelpenblazers, een prachtig concert! Samen brengen ze gospel, spirituals, mysterieuze muziek. Een muzikale ervaring!

  0 reacties tot nu toe  Laat een bericht achter
  Naam: *
  E-mailadres: *
  Bericht: *

Online ticketing

Bestel hier je ticket of abonnement

Zoeken
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen in het C-mine Cultuurcentrum

 

facebook twitter youtube flickr

 

ringleiding C-mine cultuurcentrum beschikt over een ringleiding. Hierdoor kunnen ook mensen met een hoorapparaat optimaal van onze activiteiten genieten. De ringleiding is beschikbaar voor al onze zittende voorstellingen (grote en kleine zaal).

 

Voorbije voorstellingen


bekijk het archief >