Welkom bij het C-mine cultuurcentrum

ALGEMENE VOORWAARDEN


Algemeen
Betalingen van gereserveerde tickets dienen te gebeuren binnen de 14 dagen, zoniet worden de plaatsen terug vrijgegeven. Na
betaling worden de toegangskaarten toegestuurd. Tickets die minder dan 14 dagen voor de voorstelling worden gereserveerd worden niet meer toegestuurd, maar zullen klaargelegd worden aan de kassa. U dient een betalingsbewijs voor te leggen. Verkochte kaarten worden niet teruggenomen. Laatkomers krijgen geen toegang meer tot de schouwburg. Tickets van  laatkomers worden niet terugbetaald. C-mine cultuurcentrum Genk behoudt zich het recht voor om bij onvoldoende inschrijvin- gen een cursus of uitstap te annuleren.

Cultuuruitstappen
Reserveren: U kan voor maximum 2 personen reserveren.
Betalen: Gereserveerde plaatsen moeten ten laatste 6 weken voor de betreffende cultuuruitstap betaald zijn. Het Cultuurcentrum behoudt zich het recht voor uw reservatie te schrappen bij niet-tijdige betaling.
(het Cultuurcentrum is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen)

Cursussen
Gereserveerde plaatsen moeten laatste 1 maand voor de start van de cursus betaald zijn. Het Cultuurcentrum behoudt zich het recht voor uw reservatie te schrappen bij niet-tijdige betaling.

Online ticketing

Bestel hier je ticket of abonnement

Zoeken
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen in het C-mine Cultuurcentrum

 

facebook twitter youtube flickr

 

ringleiding C-mine cultuurcentrum beschikt over een ringleiding. Hierdoor kunnen ook mensen met een hoorapparaat optimaal van onze activiteiten genieten. De ringleiding is beschikbaar voor al onze zittende voorstellingen (grote en kleine zaal).

 

Voorbije voorstellingen