Welkom bij het C-mine cultuurcentrum

ABONNEMENTEN


Een abonnement levert heel wat voordelen op, we hebben drie soorten abonnementen.

Het keuzeabonnement*
Neem een keuzeabonnement en geniet van de voordelen die hieraan verbonden zijn. U bent reeds geruime tijd voor de voorstelling zeker van een goede plaats en u krijgt het meest voordelige tarief.

Hoe werkt het? U kiest uit het aanbod minstens 5 voorstellingen en u krijgt een reductie van € 3. Voor de familievoorstellingen een reductie van € 1. Daarenboven kan u aan de balie in de loop van het seizoen nog kaarten bijbestellen aan het gereduceerd tarief!

*Volgende voorstellingen kunnen niet opgenomen worden in het keuzeabonnement: Theater in het Zadel, een aantal concerten (met voorverkoop), filmvoorstellingen, vormingsinitiatieven en Little Waves..

Naast het keuzeabonnement kan u kiezen voor één van volgende pakketjes die wij u voor hebben samengesteld met extra voordelige kortingsprijzen:

Abonnement aperitiefconcerten
Bent u een liefhebber van klassieke muziek dan moet u zeker dit abonnement hebben! Voor alle aperitiefconcerten van dit seizoen betaalt u € 80.

Abonnement C-mine Jazz Nights
Voor de jazzliefhebber hebben we een jazzpakket aan € 30 waarmee u de drie fantastische C-mine Jazz Nights kan bijwonen.

Online ticketing

Bestel hier je ticket of abonnement

Zoeken
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen in het C-mine Cultuurcentrum

 

facebook twitter youtube flickr

 

ringleiding C-mine cultuurcentrum beschikt over een ringleiding. Hierdoor kunnen ook mensen met een hoorapparaat optimaal van onze activiteiten genieten. De ringleiding is beschikbaar voor al onze zittende voorstellingen (grote en kleine zaal).

 

Voorbije voorstellingen