Welkom bij het C-mine cultuurcentrum

KINDERKUNSTENFABRIEK

Maandag 14 april tot vrijdag 18 april 2014

BUSO De Wissel - Zwartberg

De kinderkunstenfabriek is een jaarlijks kunsteducatief project van C-mine cultuurcentrum. Elk jaar nodigt C-mine cultuurcentrum een 10-tal professionele kunstenaars uit om een week lang met 100 Genkse kinderen samen kunstwerken te maken. Het project vindt niet in C-mine cultuurcentrum plaats, maar is een locatieproject.

De Kinderkunstenfabriek trekt elk jaar naar een andere Genkse wijk.

C-mine cultuurcentrum wil met de Kinderkunstenfabriek kinderen tussen 8 en 12 jaar op een laagdrempelige en actieve manier laten kennismaken met beeldende en toegepaste kunst. Ze werken in kleine groepjes samen met de kunstenaars, denken na over kunst, maar steken de houden ook effectief uit de mouwen.

 

Praktische informatie

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 april 2014.

We komen elke ochtend samen om 9.45 uur. Om 10.00 uur starten de workshops. We ronden we workshops elke dag om 16.00 uur af.

Alle workshops vinden plaats in Campus De Wissel, Arbeidsstraat 66, 3600 Genk.

We voorzien een middagpauze onder toezicht en begeleiding van de medewerkers van de Kinderkunstenfabriek. Boterhammen, een drankje en eventueel een tussendoortje breng je zelf mee.

Deelnemen aan de Kinderkunstenfabriek = de hele week deelnemen. Op maandag en dinsdag neem je telkens deel aan korte workshops. Zo leer je 4 verschillende kunstenaars en hun manier van werken kennen. Op woensdag maken we de definitieve groepjes en zit je voor de rest van de week in eenzelfde groepje.

 

Prijs = 15,00 €

 

Hoe inschrijven? Je kan je vanaf zaterdag 8 maart 2013 inschrijven bij: C-mine bezoekersonthaal, C-mine 10, 3600 Genk, 089 65 44 90 (vanaf 10 uur) Je kan enkel ter plekke inschrijven. Telefonische reservaties en reservaties per e-mail worden niet aanvaard.

Meer info C-mine cultuurcentrum C-mine 10 bus 1 3600 Genk 089 65 50 34 c-minecultuurcentrum@genk.be

 

 

Hieronder nog een terugblik met foto's en filmpjes op de laatste editie van de Kinderkunstenfabriek, die plaatsvond in de Genkse wijk Termien van 8 tot 13 april 2013.

De Kinderkunstenfabriek 2013 in beeld

 

 

 

 

Online ticketing

Bestel hier je ticket of abonnement

Zoeken
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen in het C-mine Cultuurcentrum

 

facebook twitter youtube flickr

 

ringleiding C-mine cultuurcentrum beschikt over een ringleiding. Hierdoor kunnen ook mensen met een hoorapparaat optimaal van onze activiteiten genieten. De ringleiding is beschikbaar voor al onze zittende voorstellingen (grote en kleine zaal).

 

Voorbije voorstellingen