Welkom bij het C-mine cultuurcentrum
 • "Itak" wordt vervangen door "Bloed" van Froefroe

  Geplaatst op vrijdag 08 februari 2013


  Het Banket ziet zich genoodzaakt de voorstelling ‘Itak’ te annuleren.
  Ondanks een positief advies van de theatercommissie die de subsidieaanvragen voor de Vlaamse Gemeenschap beoordeelt, kwam Het Banket toch niet in aanmerking voor een projectsubsidie voor 'Itak'. Het bleek niet mogelijk om 'Itak' te realiseren zonder deze subsidie. De voorstelling stond op 17 maart 2013 in C-mine cultuurcentrum op het programma.
    C-mine cultuurcentrum wil de mensen die een ticket kochten voor "Itak" en alle andere geïnteresseerden graag een alternatief bieden.
   
  We nodigden Froefroe uit om op 17 maart 2013. Ze brengen hun nieuwe voorstelling "Bloed".
   
  bloed is spannend rock 'n roll figurentheater voor jong en oud (8+), maar zeker niet voor watjes.. Een donkere, hilarische én scherpe versie van het alom gekende Sneeuwwitje-verhaal.
   
  'Mijn papa is nooit thuis. Mijn stief die zit alleen maar voor haar spiegel. Wat ziet mijn stief toch in die spiegel? Ik zie daar helemaal niks in. Waarom is zij bang van mij? Waarom wil ze mij buiten?'
   
  Dit is Sneeuwwitje meets vampieren. Een grappige voorstelling, met veel dubbele bodems, unieke figuren en heel veel straffe live-muziek. Dit is FroeFroe op zijn best. Een heerlijke bombastische voorstelling vol unieke vondsten.
  Van en met Martine De Kok, Erik Bassier en Gert Dupont.
    
   
   
  Tickets bestellen: klik hier
terug naar overzicht
0 reacties tot nu toeLaat een bericht achter
Naam: *
E-mailadres: *
Bericht: *

Online ticketing

Bestel hier je ticket of abonnement

Zoeken
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle evenementen in het C-mine Cultuurcentrum

 

facebook twitter youtube flickr

 

ringleiding C-mine cultuurcentrum beschikt over een ringleiding. Hierdoor kunnen ook mensen met een hoorapparaat optimaal van onze activiteiten genieten. De ringleiding is beschikbaar voor al onze zittende voorstellingen (grote en kleine zaal).

 

Voorbije voorstellingen